CD MD

Despre

Magazinul online CD.MD face parte din Casa Design – și se adresează vânzărilor online de echipamente sanitare.

 

Casa Design este un grup de tineri care au combinat mulți ani de experiență în vânzări, au fondat o companie care te poate ajuta calitativ să creezi un spațiu confortabil în baia ta.

 

Parteneriatele cu principalii producători europeni de echipamente sanitare, logistică bine construită, ne permit să reducem timpul de livrare a mărfurilor comandate.

Scopul nostru este nu numai să vindem clienților noștri bunurile de care au nevoie, ci și să furnizeze toate informațiile importante. Pentru a face acest lucru, ne asigurăm că fiecare produs are o gamă completă de caracteristici, publică articole interesante și utile. Înarmat cu informațiile primite despre produsul care vă interesează, vă va fi mult mai ușor să luați o decizie cu privire la achiziția acestuia, să setați cu atenție dimensiunile, să selectați materialele, să cumpărați produsul necesar într-un design adecvat, să faceți achiziția ușoară, rapidă și plăcută.

Suntem foarte sensibili la calitatea instalațiilor noastre sanitare, având astfel grijă de clienții noștri. Întreaga gamă de produse are o garanție oficială din partea producătorilor. Toate produsele sunt confecționate din materiale sigure, în conformitate cu cele mai recente standarde europene, confirmate de certificatele de calitate relevante. Magazinul nostru online este realizat astfel încât să puteți găsi și comanda în mod convenabil ceea ce vă interesează fără griji suplimentare. Ne asigurăm că sortimentul din magazinul nostru online este mereu actualizat, prețuri accesibile, cel mai bun serviciu. Lucrările sanitare sunt în continuă cerere în rândul populației. Acest produs nu depinde de anotimp, de situația economică din țară, de criza financiară și de alte condiții externe: dacă un robinet, un vas de toaletă și o țeavă se sparge acasă, alergăm imediat la magazin pentru a schimba instalațiile sanitare nereușite. În astfel de situații, ne străduim să rezolvăm rapid problema, deoarece întârzierea reparației poate fi mai scumpă decât înlocuirea în timp util a piesei. Există cerere, iar piața de aprovizionare răspunde: sortimentul de produse este în creștere, apar noi soluții de proiectare în domeniul instalațiilor sanitare. Managerii magazinelor vă vor ajuta să alegeți instalațiile sanitare, alte accesorii pentru baie și toaletă, bazate pe gustul și poșeta dvs. Comanda va fi livrată la adresa specificată.

 

În general, munca noastră are ca scop să facă confortul cooperării cu noi !!!

 

Cu uv, personalul de la Casa Design.

Cel mai mare magazin online de obiecte sanitare europene din Moldova

Acest magazin online face parte din Casa Design – și se adresează vânzărilor online de echipamente sanitare.

Casa Design este un grup de tineri care au combinat mulți ani de experiență în vânzări, au fondat o companie care te poate ajuta calitativ să creezi un spațiu confortabil în baia ta. Parteneriatele cu principalii producători europeni de echipamente sanitare, logistică bine construită, ne permit să reducem timpul de livrare a mărfurilor comandate.

În general, munca noastră are ca scop să facă confortul cooperării cu noi!

Întrebări frecvente

  • Parteneriatele cu principalii producători europeni?
  • Mulți ani de experiență în vânzări, au fondat o companie?
  • Casa Design este un grup de tineri care au combinat?
  • Acest magazin online face parte din Casa Design?
  • Parteneriatele cu principalii producători europeni?
  • Mulți ani de experiență în vânzări, au fondat o companie?
  • Casa Design este un grup de tineri care au combinat?
  • Acest magazin online face parte din Casa Design?
ATENȚIE! In legatura cu cursul valutar fluctuant, va rugam sa precizati la consultant prețul și disponibilitatea produsului în limita stoculu